592 km…

En lang dag er ved at være slut. Kørte til Kolding idag og hjem – skulle til møde hos en samarbejdspartner. Det gik fint, og jeg kommer til at arbejde mere med dem i fremtiden. Hold kæft sådan 592 km. trækker på mig. Jeg er totalt smadret af at sidde i en bil – må virkelig være et tegn på at jeg bliver ældre. Skal næsten have en fridag bare for at komme videre.

Egentlig er det at sidde i bilen en slags meditation for mig – mange af mine bedste tanker og idéer er kommet bag rettet. Trafikken er selvfølgelig vigitig, og jeg følger godt med, men på de åbne strækninger (uden andre trafikanter) kan min tilstand blive helt meditativ. Og kan efter et stykke tid ikke huske de sidste 3 km.. Skræmmende !

Har et møde imorgen formiddag, og så er der familiebesøg (igen), og lørdag er der stor fødselsdagsfest for Wilma.