Endnu et år…

Så gik der lige et regnskabsår mere, og det kommer til at se fornuftigt ud. DG steget generelt 8 %, kan tilskrives samarbejdet med KL, og årets resultat op med over 200k. Tilfreds med det. Specielt set i lyset af, at jeg har en del kørende for butikken pt..

Det eneste jeg ikke er tilfreds med er shopmaker – en flok amatører, der ikke aner hvad de laver. De dør snart. Min udfordring består i, at min løsning så igen skal laves om. Og denne gang har jeg behov for en løsning der er SUPER proffesionel, både i mulighederne og selve shoppen. Jeg har ikke tid til endnu en omgang.

Får efterhånden en række gode henvendelser som alle komme til at give noget i dette regnskabsår. U bet.

Bogholderiet er outsourcet nu – Kirsten kommer en gang om ugen. Og det virker godt. Har lavet en aftale med Ulrik, der godtnok er blevet rykket 5 gange, om at få taget en række imagebilleder til kon.dk. Det forventer jeg mig en del af, men jeg ved ikke hvordan jeg efterfølgende skal gribe det an. Budgettet er ikke uden loft endnu.