Genoplivning

Denne kanal har været meget stille det sidste års tid, faktisk helt død.

Nu har jeg endelig fået re-directed domainet, og kan komme igang igen. Meget er sket, og tavsheden har haft en årsag, som jeg løbende vil skrive om her.

Kort opsummeret: Det sidste år har været det hårdeste i mit liv, både arbejdsmæssigt, økonomisk og privat. Vægtet på forskellige måder. Jeg kommer ind på det meste her på bloggen, når jeg synes det giver mening.

Status p.t.: Jeg er igennem, og der er lys forenden af tunnelen – og det går den rigtige vej.

Som altid her: Det er personligt, og det kan godt komme til at gøre ondt. På mig, på dig eller andre – er det en betingelse du ikke kan leve med, så findes der masser af andre personlige blogs du kan følge.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s