Jeg skal have luft….

Efter nøje overvejelser har jeg besluttet mig for at give mig selv luft.

Som nogen af jer ved, så blev jeg skilt i slutningen af 2013 – og det vil jeg nu skrive om. Som far, mand og ex-mand har jeg lige siden forsøgt at være et ordentligt menneske, og vil stadigvæk være det. I modsætning til andre i samme situation. Men jeg har brug for at få luft.

Jeg har brug for at fortælle andre end ‘de sædvanlige’, historien om min skilsmisse, om de siden af mennesker man pludselig ser – og ikke troede var der. Om frustrationerne, nederlagene og balancen mellem alt det og så det at være far – for det handler jo om børnene. Eller gør det ?

Jeg har oprettet en kategori der hedder ‘Skilsmisse’. I denne kategori vil mine skriverier ligge. Mest for mig selv, men selvfølgelig også for alle andre. Jeg er klar over, at jeg hos nogen ikke høster bonus point på dette, men jeg har valgt at være tro mod mine børn og mig selv. Dem der ikke kan tage mosten, kan bare lade være med at læse. Jeg er indstillet på, at det kommer til at koste lidt på ‘venne-kontoen’ rundt omkring, men tager det med. Dem der skal være i mit liv, er det allerede.

Indlæggene bliver ikke kronologiske, de kommer bare frit fra leveren. Både hvad angår tid og emner.

Slutteligt til dig der læser, til dig der skal skilles eller er blevet det: Husk der er altid to sider af en skilsmisse. Nogen gange flere.

Dette er min side af min skilsmisse. Det er ikke hele sandheden, men min sandhed – som jeg ser den.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s