Creative CPH – WTF

Kald mig nærtagende. Det er ok i dette tilfælde.

Kald mig tudefjæs, det er også ok i dette tilfælde.

Det er normalt ikke noget i begår mig i, hverken nærtagenhed eller at være et tudefjæs. Det ved de mennesker der kender mig.

Men hold nu kæft hvor Creative CPH i den grad har pisset mig af i denne uge.

Enhver der kender mig, ved også at jeg ikke går af vejen for en god faglig fight, uanset udfaldet. I denne uge har dog oplevet, at proffesionalisme ikke er noget der trives alle steder.

Creative CPH er et veltænkt arrangement om at få fokus på København, som i København Danmark, og startup scenen i København.

Stort anlagt. Bremen, København. Invitationer. Uhh, vi skal rigtig have sat København på landkortet med al den innovation der findes her. Og den findes. I København, Danmark. Ideen er rigtig og initiativet er godt.

HVORFOR EN I HELVEDE vælger arrangørerne så, at lave et partnerskab med en svensk crowdfunding platform ? Beats me.

Jeg har ikke modtaget bare én opringning eller email fra arrangørerne, hvor de kunne lodde dybden på hvor booomerang (hallo, en DANSK crowdfunding platform) var henne i udvikling af crowdfunding i Danmark – og dermed København. Ikke én henvendelse. Nada.

Det er uprofessionelt, og det støder min faglige stolthed – og det ændre min opfattelse af folkene bag Creative CPH !

Bevares, den svenske crowdfunding platform gør det godt, men altså SVENSK. Og de er ikke de rigtige til det partnerskab.

Et samarbejde med en DANSK platform, uanset hvor den er i forhold til den SVENSKE, havde netop været et udtryk for en seriøs indstilling til innovationen i KØBENHAVN, DANMARK. Alt andet er det modsatte.

Skaden er sket. Må Creative CPH få god vind fremover, uden et partnerskab med en DANSK crowdfunding platform. Ever. Indrømmet, man har et standpunkt til man tager et nyt.

(Disclaimer: Ja, det er mig der står bag den DANSKE crowdfunding platform, men dette post er et udtryk for min personlige DANSKE holdning)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s