95 fod, 95 tons

Jeg befinder mig midt i Middelhavet.

Helt præcist mellem Tunesien og Italien, lige syd for Sardinien.

For et by menneske, og synes jeg selv en aktivi levende person er der to ting der lige slår mig her ude i midten af ingenting. 1) flere dage to søs, kræver et bestemt mindset 2) savner mobil/data forbindelse.

Ad 1) Når man frivilligt er på en (stor) båd med alle bekvemmeligheder, så er det ikke det materielle udstyr man går ned på. Nææ, det er såmen ‘tiden’ der spiller en et puds. Tænk denne, i ens hverdag, så kostbare vare og lige pludselig i overflod – når man skal tilbagelægge 600 sømil på 3 dage.

Hvad skal man så stille op med al den tid ? Det tricker mig helt vildt, og de første 24 timer, hvor man lige skal vende sig til dieselmotorens gang, tænkte jeg på alle ‘problemerne’ derhjemme. Ganske langsomt glider det i baggrunden, og her efter 48 timer kigger jeg mest efter delfiner og stjerneskud !

Ad 2) Delfiner og stjerneskud på trods, så er et mobil signal virkelig at ønske. Ikke fordi jeg har tænkt mig at bruge det til noget – som i konstant online/SMS/Tlf, men bare for at have det. Fordi det simpelthen er blevet en del af mig. En del af verden. Og så måske også lige for at kunne få fat på dem derhjemme og sige at jeg højst sandsynlig bliver 1 døgn forsinket !

Uuppsss, der var 4 delfiner – smutter !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s