Relax…

Slap helt af – jeg er her endnu. December er som altid en travl tid – og denne december var ikke meget anderledes. Så der er blevet arbejdet igennem. Freden har sænket sig og det er ved at være tid til den årlig dosis Die Hard og Alene Hjemme i fjernsynet, som det hører sig til for december.

Elsker Julen, men Nytåret endnu mere. Det virker virkelig som en ny begyndelse hvergang jeg kommer ti slutningen af december, og skal til at ‘kigge’ ind i det nye år. Og sikken et år der tegner sig. Store omvæltninger ses i horisonten. Måske du også har det sådan ?

Lige ny nyder jeg bare roen, og giver mig selv masser af tid til eftertanke, og så til at nyde nuet – du burde gøre det samme !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s