UGE 46 – eftertanke

I UGE 46 var det iværksætter uge i Danmark, og mange andre steder i verden.

Jeg havde fornøjelsen af at være med ved Danish Entrepreneurship Award 2011 i Odense, dels som foredragsholder om crowdfunding og booomerang. Dels som dommer i en iværksætter konkurrence som unge iværksættere.

Foredraget gik godt, synes jeg selv, der var vel omkring 80-100 personer der ville have lidt mere information om booomerang og crwodfunding (glemmer altid at tage fotos af de foredrag, fordi jeg har alt muligt andet i hovedet). Har efterfølgende været til sparringsmøde med Danfoss Universe på Als – og skal mødes med en kommune i næste uge. Sådan i crowdfundingens ‘hellige’ tegn, så jeg glæder mig til at se hvad der kommer ud af det.

Min dommertjans; tjaaa – det var sjovt. Og de idéer der på papiret som ‘helt hen i vejret ud’, viste sig faktisk at være ret gode da de først blev præsenteret. Så uanset idé: det menneskelige aspekt i en idé er afgørende. Som de fleste VC’s og seed engels også er enige om. De investerer i mennesker, ikke idéer. Så der var et par gode speed-runder af nye idéer den dag. Min personlige favorit vandt desværre ikke konkurrencen, men jeg håber da den føres ud i livet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s