Efterårsferie – hvor og hvornår?

Ferie efterlyses !

Har følelsen af at jeg er den eneste der IKKE holder efterårsferie her i uge 42 – jeg burde egentlig bare smide alt jeg har og ‘chille’. Så hvis du sidder derude og også arbejde mere eller mindre fuld tid her i uge 42, så vid at jeg tænker på dig og føler med dig !

Har lige læst et tweet om at de super succesfulde iværksættere arbejder mindre, for på den måde at få mere tid til det kreative og igangsættende – og ikke blive ‘forhindret’ af bank, SKAT, adminitrative opgaver og andre ikke-skabende forhindringer. Den virkelighed ville jeg da gerne leve i – anyone ?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s