Middelfart – København t/r = 668 kr.

Dejligt at læse at der er et valgløfte der ser ud til at blive overholdt. Prisen på offentlig transport bliver sat ned, finansieret af betalingsringen omkring KBH. Det er også på tide, det er alt for dyrt og ‘hæmmer’ mobiliteten af mennesker, gode idéer der oftes opstår når mennesker mødes og sikkert også meget andet.

Helt konkret betyder det også en besparelse i min lille økonomi – kald det en sidegevinst – jeg betaler nemlig p.t. 668 kr. hver gang jeg lige skal til København, og det er jeg tit.

Selvfølgelig bemærker jeg i artiklen, at procentsatserne for nedsættelsen er væk – nu tales der bare om en nedsættelse. Naturligvis står der heller ikke noget om HVOR pris nedsætttelserne kommer til at virke. Er det kun i KBH og omegn, eller også på den nationale kollektive trafik. I fuld tro på, at dette bliver til noget vil jeg sætte mig tilbage og vente på at det bliver billigere.

Kald mig håbefuld.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s