Endnu et bankkrak – og der er 22 banker mere på listen

Endnu en bank er krakket, og overtage af en anden bank + finansiel stabilitet. MAX bank i Næstved. Nogen vil måske mene, at det er godt for forbrugerne at vi har bankpakke 1,2,3 og 4 – og jeg ved i virkeligheden ikke nok om pakkerne til at skrive om det er godt eller skidt, men lidt har jeg da fået med.

Som f.eks. da den nye erhvervsminister i DR1 Nyhederne igår aftes sagde, at bankpakkerne, og finansiel stabilitet, var en sucess – ja, han dristede sig til at sige at det var en ‘overskuds forretning’ for staten. Jamen tillykke stat, det er da fantastisk !

Nu behøver man ikke være Einstein eller Bohr for at kunne regne ud, at når der er et overskud, som har der været flere indtægter end udgifter ! Ministeren sagde også, at bankerne SELV indbetaler (finansierer) ordningen. Og det er så her jeg lige vil indskyde, at de penge kommer da kun et sted fra kære herr minister, og det er fra bankens kunder ! Prøv at tage et screendump af bankernes rente- og gebyrskema før og efter bankpakkerne – himmel, en forskel.

Nordea kom for ganske nylig ud med et overskud på 10,5 mia DKK, på trods af deres ‘tilskud’ til finansiel stabilitet.

Regningen er naturligvis betalt af kunderne herr minister – igen !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s