Det er søndag.

Her er roligt lige nu. Ungerne leger med LEGO og PLAYMOBIL, sjovt som tingene går i ring – alt ånder fred og ro. Jeg sidder og forsøger at komme igang med en SYNOPSIS til en bog jeg meget gerne vil igang med. Det har jeg været et par gange, med forskellige emner – men denne her skal ‘fødes’. Så jeg har allieret mig med en der har prøvet processen, sat nogle deadlines – sådan arbejder jeg bedst – og håber så jeg kan få processen lært og resultatet bliver godt, interessant og læsbart. Du må vente og se, ligesom jeg selv. Update følger her på bloggen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s