Røven ud af bukserne…

Nogen gange er det at være selvstændig godt nok ‘røven ud af bukserne’…altså på den ufede måde. Mens det selvfølgelig til tider er ganske rart selv at kunne bestemme det meste. Men altså engang imellem løber man bare hovedet mod muren én gang for meget – og jeg ved ikke om det er mig, krisen eller noget helt 3., men jeg synes at ‘folk’ lige i øjeblikket tænker med røven. Pardon ! Som om folk har givet slip, og sagt “hey, det ligner et nederlag, lad mig bare tage det med det samme” – og i den sammenhæng brænder alle andre af (og er ligeglad med det i samme moment). Uheldigt som det mindste. Tragisk som det værste. Et eksempel fra den virkelige verden. Jeg har en leverandør (én blandt mange) og for 3 dage (staver tre dage) siden, bad jeg om at få et tilbud på noget jeg skal bruge til en opgave jeg skal lave til en kunde. Det er ikke raket-videnskab vi taler om, men en simpel opgave som vi alle laver flere gange om dagen i mindre omfang. Denne opgave er så i lidt større omfang, derfor ville jeg benytte mig af en underleverandør. God, nem opgave med masser af DB for underleverandøren. Og hvad sker der….NADA !

Her til morgen ringer jeg så op og rykker for at få det tilbud – pænt men høfligt og bestemt. Svar. “Vi har simpelthen så travlt, ham der laver tilbud har været syg – men du får det om én time” – hmmm, makes you wonder. Det er sgu bare ikke iorden. Det virker som om at krisen for folk til at løbe 11 gange rundt om sig selv, i forsøget på at bilde dem selv, og deres arbejdsgiver ind at de har virkelig travlt. Når sandheden er, at folk sidder og klør sig i r…. Uheldigt som det mindste. Tragisk som det værste !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s