iværk&vækst 2011 og booomerang.dk

Vil du vide mere om crowdfunding og booomerang.dk, så skal du komme i Forum, København fredag den 09.09.11 eller lørdag den 10.09.11.

booomerang.dk har en stand (10u), hvor du vil have mulighed for at stifte bekendskab med crowdfunding ‘the booomerang way’. Så har du et projekt du gerne vil finde penge til at iværksætte, har du en iværksætter i maven og kunne tænkes Iværk&vækst 2011at være med til at virkeliggøre projekter eller er du en del af en større organisation (firma), der kunne tænkes at ville have en skarpere social profil – samtidig med at din virksomhed kan gøre en forskel for iværksætteriet i Danmark, så kig forbi 10u og få lad os tale om mulighederne som sponsor for projekter og booomerang.dk. Har du et godt netværk, on- eller offline, som du gerne vil stille til rådighed i arbejdet med at få udbredt crowdfunding og booomerang.dk i Danmark, så kom endelig forbi standen også. Vi elsker netværk – i sagens natur.

Kig forbi Inspirationscafeen fredag kl 16.30, indlæg om crowdfunding eller se 20 minutters LIVE stream fra studiet i Forum med et interview med moi….det er 14.45 fredag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s