Back on track

Har lige haft et par dage hvor jeg har været lidt stille. Der sker mange ting i øjeblikket, og engang mellem er det bare lige nødvendigt at ‘trække’ stikket ud !

Skal finde en vej til at åbne pandoras crowdfunding æske – har hele tiden været klar over at det blev et langt træk, og der vil være en masse arbejde forbundet med det at starte crowdfunding op i Danmark – men sandt at skrive så er responsen ikke overvældende, men lad os se i løbet af efteråret. Jeg er sikker på det lykkes. Har en del på tapetet til efteråret. Foredrag, workshops og forhåbentlig en masse jeg endnu ikke kender til. Det bliver TOP fedt !

Skulle du have gode idéer til hvordan man kan få crowdfunding frem i lyset, og få projekterne frem, samtidig med at der skabes kontakt til den store verden af potentielle givere – så smid en mail !

2 tanker om “Back on track

 1. Søren

  Hej Michael. Ja, jeg har et par gode ideer. Nu skriver du smid en mail. Men hvor er din mail adresse?
  Angående crowdfunding og din side boomerang. Jeg er vild med ideen og har brugt noget tid nu på den amerikanske pendant kickstarter. Jeg startede også et projekt op men fik at vide at det kun var for amerikanske statsborgere.
  Så fandt jeg din side. Det første der slog mig var: der er ingen succeshistorier, som kickstarter feks bugner af og som virkelig motiverer. Det er selvfølgelig ikke din skyld men skyldes vel alene at sitet og selve ideen er helt ny i DK. Det skal nok komme med tiden tror jeg og så er det med at få de succesfulde projekter frem i lyset.
  En anden og ret vigtig ting, synes jeg, er: Det er lidt grænseoverskridende for mange inklusive mig selv at skulle gå ud i sit netværk og på den måde bede om penge. Defor er det super vigtigt at den platform man bruger emmer af professionalisme. Jeg synes din side er flot, men når jeg feks går ned og vil læse dine FAQ’s så står der bare et “d”. Og når jeg vil læse vilkår og betingelser, så er de også halvfærdige. Det skræmmer mig væk.
  Jeg er feks ret interesseret i at finde ud af om det kun er danskere som kan støtte eller også udenlandske statsborgere.
  Det var en lille kommentar. Held og lykke med det hele. Mange hilsner Søren

  Svar
  1. Michael Eis Indlæggets forfatter

   Hej Søren, tak for din kommentar.
   Jeg sender dig lige min mail. Der er ingen succeshistorier på booomerang.dk endnu, det er alt for nyt og tidligt. Har brugt, og kommer til at bruge, rigtig meget tid og energi på at fortælle om crowdfunding og booomerang.dk kan jeg mærke. Det er simpelthen så nyt, og som du skriver for nogen grænseoverskridende, at det på begge sider af tæppet først lige skal finde fodfæste. Altså både hvis dem med projekterne, og dem der kunne tænkes at støtte. Arbejdet med selve websitet tager tid, og er langt fra færdigt, men jeg arbejder dag, og nogle nætter, på det så hav lidt tålmodighed. Heldigvis er der mange der har skrevet at de gerne vil hjælpe, så det begynder jeg at benytte mig af 🙂 Alle kan støtte, siden er dog p.t. kun på dansk, men tager imod alle betalingskort. Når jeg kommer længere ned af vejen kommer den også på engelsk. Glæder mig til dine projekter, og kan jeg gøre noget i den forbindelse så skriv eller ring (sender kontaktinfo i mail). God fredag !

   Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s