Ingen salat i din burger…

Jeg var en tur på Mac D igår. En sjælden begivenhed, men engang imellem melder lysten sig til en big mac og det gjorde den så igår. Efter at have stået i kø 10 minutter på denne fastfood restaurant, blev jeg alligevel glædeligt overasket da jeg endelig kom frem, og kunne bestille. Bestiller altid en big mac menu, og den unge medarbejder sagde så til min store overraskelse at: “der ikke ville være salat i min burger, da MAC D i Danmark havde besluttet at fjerne salaten indtil man havde fundet anden leverandør end den aktuelle tyske”. Hun uddybende med, at deres leverandør ikke var under mistanke, men at man ville ikke tage chancen og ville komme tvivlen i forkøbet. Eller noget i den stil. Hmmmm – det er god ‘service’, og sender et virkeligt godt signal i min verden. De tænker på deres kunder, og tager et ansvar. Selvfølgelig ved jeg godt, at det er for, at vi ikke stopper med at købe burgerne – men jeg mener alligevel at det er godt gået af mac D !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s