booomerang.dk klar – crowdfunding i Danmark er skudt igang

Så er arbejdet næsten færdigt, eller det vil sige: Det er først nu det starter !

booomerang.dk bliver klar til at gå 100 % LIVE i næste uge, og jeg glæder mig. Glæder mig til at se responsen. Arbejdet med at finde projekter tager tid, har jeg fundet ud af, så det bliver der slaget kommer til at stå de næste mange uger. Det har egentlig overrasket mig lidt, men heyyy sådan er det. Og det lykkes – ingen tvivl i mit sind om det.

Har måtte ‘åbne’ siden lidt tidligere end beregnet, da jeg var en tur i Aftenshowet i torsdags. Fortalte meget kort om crowdfunding og booomerang.dk. Se indslaget her: cirka ved 31:15 . En lille forklaring på bloggen.

Den næste udfordring bliver at finde projekter. Har iværksat at der sættes plakter op på mange kreative uddannelsessteder i Danmark, samtidig kommer der omtale i JP på tirsdag og Berlingske fredag i næste uge. Jeg regner med det afføder noget mere omtale, og forhåbentlig mere kendskab til crowdfunding og booomerang – og så skal projekterne nok komme frem !

Jeg blev kontakte af en pige, komm. udd. fra RUC, som gerne vil hjælpe til (i rigtigt crowdfunder stil) med kommunikationen, og det er jeg rigtig glad for. Hun er igang med pressemeddelelser der sendes ud i næste uge. Så jeg tror jeg får travlt….yihaaaa ! Ses.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s