Kvindehåndbold…

I 80’erne løb vi alle rundt med t-shirts hvor der stod, at livet var for kort til kvinde håndbold 🙂 De er aktuelle igen når jeg læser om vores kvindelandshold. Ikke nok med at de spiller knap så godt, intet vundet, men den seneste udvikling – og deres standpunkt omkring løn – gør da at jeg helt dropper kvindelandsholdet. Hvor har de været de sidste 5 år. Tror de stadigvæk at sponsorerne vil kaste mange penge efter et middelmådigt produkt ? Straf ved aldrig, at give dem spilletid på landsholdet igen. Byg et nyt hold op. Man bliver bedt om, at spille på landsholdet – ikke betalt. Om ikke andet, burde det være deres klubber der modtager en kompensation for at deres spillere er på holdet. Men altså drop de kvinder…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s