AG København

Nye internationale vinde blæser ind over dansk håndbold – ikke at de ikke har gjort det før, men med etableringen af AG København tror jeg for alvor der kommer endnu mere top-herre-håndbold til Danmark. Desværre bare i Brøndby – alene orderne international og Brøndby passer bare så dårligt sammen ! Nå, men hatten af for KASI-Jespers ambitions niveau, og økonomiske boller. Det er sejt, og beundringsværdigt. Ikke mindst kræver det en bund solid basisforretning – så jeg håber han får ‘sprøjtet’ nogle smykker afsted.

Påtrods af den aktuelle krise i sportens verden, med manglende sponsorkroner, tror jeg egentlig at AG København står meget godt. Om de så kan få vekslet sponsor-kroner til håndbold sucess vil vise sig. Jeg håber det !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s