Et års pause er slut…

Så skriver vi 2010, og jeg er på blogvognen igen. Skulle der være nogen, mod forventning, der har RSS feed på denne blog er det ikke mig der har brugt din båndbredde det sidste år, men jeg prøver at kommer igang igen. Der sker simpelthen for meget i verden, som kræver en kommentar eller to. Sådan bare for at slippe af med mine tanker og meninger.

Til en start vil jeg ønsker dig og dine et Godt Nytår – og lad os så komme igang med 2010.

PS: Vil gerne starte med at skrive at jeg syntes Løkke’s nytårstale var god. Mere følger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s