En ulykke kommer sjældent alene…

Så har vi alle set det med – ja det er IT Factory jeg skriver om. Et fuldstændigt vanvittigt skue folder sig ud i lys lue – og man kan kun undres. Undres over hvordan det kan lade sig gøre, hvorfor bestyrelsen, bankerne, leasingselskaber og revisorerne ikke fattede bare lidt mistanke ! Der er nogen der må sidde med en rigtig dårlig smag i munden – men det værste er ikke kommet til os endnu. Det værste er, at Finn Nørbygaard måske skal tilbage på scenen for at tjene til dagen og vejen. Det ville da være den største straf for os alle. Så bliver vi igen kollektiv ramt af en finansskandale. Jeg håber ikke det kommer så vidt 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s