Roskilde Bank…

Jeg læste lige at Roskilde Banks ansatte har fået tilbudt psykologhjælp efter dagens bekendtgørrelse, om at banken overtages af Nationalbanken. Hvad f…. ? Hvem giver det utal af aktionærer psykologhjælp, som har sat deres sparepenge i Roskilde Bank aktier ? De penge er tabt for evigt. Jeg begynder at forstå hvorfor den tidligere direktør havde så travlt med at indløse optionsprogrammer, og tømme diverse pensionskonti i banken inden han trådte tilbage. Han må gå rundt med en flov smag i munden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s