F F F…

Så er jeg ved at være igennem alt det der 40 års ting, regningerne er betalt og jeg kan begynde at fokusere på at arbejde 100 % igen. Bloggen her har, takket være TL, fået en revival. Ikke at den nogensinde har haft et liv hos andre end mig selv, men alligevel. 

Fyrre, Fed og Færdig.

P.t ingen tegn på krise, men jeg skal love at bloggen bliver det første sted jeg bekendtgøre min 40 års krise, skulle den indtræffe.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s