At rejse er at leve…

Hvis den gamle digter havde ret, så har vi levet ret meget de sidste 4 uger. Vi har været langt omkring, og er endelig hjemme igen. Til den sidste del af ferie. Den bliver ikke lang, jeg er tilbage for fulde sejl mandag på arbejde. Et par sommerdage presser sig på, og vi skal ud at sejle og nyde livet.

4 uger med sine børn er lang tid – nogen gange meget lang tid. Jeg elsker selvfølgelig mine børn, men hold da k…. de kan være krævende en gang imellem. Alderen har de selvfølgelig ‘imod’ sig, da de ikke forstår alt endnu – ala klassikerne ‘hvornår er vi der’, ‘jeg er sulten’ (5 minutter efter vi er spist) etc.. Men de er dejlige og jeg elsker dem alligevel 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s