Digitalt video…

Jeg måtte bare købe det: Panasonic SDR-S7. Et lille videocamara til SD kort, som optager i DVD kvalitet. Hvorfor ? Tjaa, egentlig bare for sjov, som så meget andet, men også fordi W er begyndt at være totalt teknikfreak. Hun prøver alt, og har på det seneste brugt mobiltelefoner, uanset hvis hun fik fat i, til at optage små videosekvenser. De er faktisk ret gode 🙂 (jeg er jo far). Min tanke var så (eller er det undskyldning) at jeg ville købe et ordentlig DV camara til hende, og alle os andre. Det skal prøves om hun er filminstruktør in spe…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s