Domainhandel…

Jeg fatter det ikke – ganske simplet.

Som med så meget andet, forstår jeg ganske enkelt ikke hvorfor handlen med domains i DK lader til at være ikke eksisterende. Fuldstændig !

Jeg har igennem mange år købt domains, mange domains. Både sådan ‘pjatte’ domains, som er ord der bare ligger godt på tungen – og er sjove. Og seriøse domains – til business – producenter, medicinal virksomheder etc. etc.. Hvor ofte tror du kære læser (de 4 der er) – er jeg blevet kontaktet for at sælge et af mine 800 domains….???? 3 gange på 10 år. VILDT ikk’ ! Det er næsten ikke til at fatte.

Skal vi henholde os til, at ‘vi nok bare er 10 år bagefter udviklingen i USA’ ? Nej, det tror jeg ikke. Det kan være en del af forklaringen, men der er en anden, som jeg tror også spiller ind: Janteloven. Folk der har været et par skridt foran, skal ikke føle de er noget, ‘så hellere undvære det domain ! Han skal ikke tjene 5000 kr. på mig, den går ikke med mig’ Sådan kan det med garanti godt lyde – når en virksomhed finder ud af at domainet er optaget/købt af en anden. Eller også (forhåbentlig) er det bare ikke rigtig inde i virksomhedens strategi – hvis de da overhovedet har en. Lad mig give dig et eksempel: Jeg har domainet http://www.brevordner.dk . Jeg ved det, du spørger dig selv hvorfor i alverden har jeg købt det ! Svaret er : jeg ved det ikke. Men der er ca. 5-6 brevordnerproducenter tilbage i DK + alle reklamegavebureauerne + alle de mellemstore producenter af diverse kontorprodukter. Ikke én af disse har henvendt sig ! Jeg mener, for nogen af dem er det trods alt deres hovedprodukt vi taler om….brevordner…ikke et tilbud.

Nå, men jeg er ikke til at slå ud. Jeg bliver ved med at købe domains. Dagen kommer hvor de bliver penge værd, hvad enten vi vil det eller ej. Den dag bliver jeg rig 🙂