Goblue…

Det måtte ske – jeg tror jeg er ved at blive ladt i stikke af en webbutik. Jeg har stort set e-handlet siden 1997, hvor jeg selv startede min første webbutik, og er egentlig aldrig blevet snydt, ladt i stikken eller på anden måde skuffet. Kun en enkelt var det lige ved, men butikken tog sig sammen og reddede situationen.
Nu tror jeg mit held er sluppet op.

GoBlue – http://www.goblue.dk . mobilbutik for telefoner uden abb.. Jeg har købt 5-6 telefoner der, og har for første gang fået en med fejl, som jeg gerne víl have byttet. Reklamerede den allerede på dagen for modtagelsen, har sendt 2-3 emails siden – men INTET hørt. Forsøger at stoppe betalingen imorgen, og sender telefonen retur for at få den byttet.

Jeg lover at slette dette indlæg hvis GoBlue tager sig sammen og kontakter mig, og bytter telefonen.

UPDATE 18.6.08: Fik mail fra dem idag, og sendte telefonen reur, afventer en ny
UPDATE 23.6.08: Ny telefon er modtaget uden dikkedarer, sletter dette indlæg om et par dage. GoBlue anbefales.
UPDATE 08.07.08: Skulle have slettet indlægget, men har valgt at lade det stå.