Agurketid…

For søren da hvor må pressen have alt for lidt at skrive om i disse dage. Et eksempel:

M. Thorborgs nye Virksomhedsbørs bliver i flere aviser (!) og på deres netudgaven beskrivet som : "Thorborg er flyvende igen" – "Ny sucess" og så videre i den stil. Jeg tror sgu ikke de har besøgt siden !

Bare fordi små 200 mennesker sætter sig ned, og lave et 100% uforpligtigende opslag på et messageboard, omkring at de enten har noget til salg, eller gerne vil købe noget – ofte ganske så upræcist beskrevet som her – bliver sitet vil for søren da ikke en KÆMPE sucess. Kom lige ned på jorden, der findes de første 10 andre sites der i årevis, og mere professionelt har drevet den slags virksomhed. Men når man først er en mediedarling, så køber de kære skriverkarle alt, uden at lave deres research.

Alt ære og respekt om MT. Jeg har alle dage været tilhænger, og sågar købt diverse bøgerne af manden. Hans iværksætter site (ikke virksomhedsbørsen) er genial, og jeg bruger det selv.

Igen et eksempel på at avisspalterne skal fyldes.