Hit med pengene Don Ø…

Sikken en afslutning på landskampen – jaja, Christian Poulsen slår og et straffe er ok. Men den fedtbolle der smutter ind på banen, og gør dumme ting. Jesus, et tågehorn fra vestegnen, eller Jylland !

Man hvordan kom han derind ? Ja, forbi vagterne, eller stewards’ne som de hedder.

Problemet er velkendt til alle FCK’s hjemmekampe – de stewards burde mødes og finde ud af at komme lidt ned fra den selvbestaltede ‘trone’, og begynde at åbne øjenene. Når man har set de stewards i aktion – halvdelen af dem kunne ikke engang løbe en et-benet op på 500 meter, og resten har øjenene 600 andre steder end der hvor de skal være – så forstår man godt de slipper forbi.

Det sker for tit i både SAS ligaen, og nu også til landskampene.

Tag endelig et møde med Don Ø også, han tjener vel et eller andet på at have kampene i Parken – han må sørge for sikkerheden i Parken, og for at få nogle mere professionelle stewards – og en bedre afhegning. Host op med nogle af alle de millioner der er tjent på at drive fodboldbutikken, for at få stoppet de tågehorn.