GLS…

Frustrationerne sidder helt uden på tøjet i disse dage.

Jeg har ganske enkelte fået nok af GLS, det tidligere PakkeTrans. For s…. de er ikke deres opgave voksen – eller også er jeg bare pisse uheldig. Et par eksempler du selv kan bedømme:

  • en af deres chauffører ringer mig op og siger at han "ikke kan finde Nørrebrogade i København", hvor jeg selvfølgelig skulle have leveret til en kunde. NØRREBROGADE !!!
  • jeg forsøger at få en ny kunde på Skejby Hospital i Århus – 9 pakker kommer retur. Chaufføren kunne ikke finde Skejby Sygehus, og et sted at afleverer pakkerne. Jeg tror ganske enkelte det er en dårlig joke, og ved dårligt nok hvad jeg skal sige til kunden….nå på den igen. Det må være en smutter…..NEJ, de kommer f….. tilbage igen. Han kunne stadigvæk ikke finde Skejby Hospital !!!!

To eksempler fra en hverdag med lidt for meget logistik. Vælg din transport partner med omhu, og min anbefaling er at gå LANGT UDENOM GLS.

Forklaringerne kan være mange – manglende ansvarlig overfor ens job og ens kunder, manglende stolthed om den funktion man udfører for sit firma (og kunder), kvaliteten/niveauet af de folk man har, eller kan få, ansat er for lille. Jeg ved det ikke. Men hvor er det dog belastende, når man som jeg (og mange andre i dette lille land) er afhænig af at en pakke kan komme fra A til B rettidigt, uden skader og afleveret med et smil.

GLS har lang vej at gå – og det bliver helt sikkert uden mig.