I dont get it…

Jeg ved jeg lægger med ud med ½-delen af alle musikelskende mennesker med dette indlæg.

Jeg forstår ikke Bob Dylan.

Efter næste 2 timers god dokumentar omkring Bob Dylan, må jeg erkender at jeg ikke har ændret mit syn på manden, og hvad har har betydet for amerikansk/international musik. I don’t get it…
At manden uden tvivl i starten af hans forløb ændrede en generations opfattelse af folk-musik, hersker der ingen tvivl om hos mig. Men at han skulle have haft denne KÆMPE betydning for den musikalske udvikling, siden 50-60’erne, køber jeg ikke. Dybest set handler det måske om, at jeg er et ikke musisk menneske, og derfor nok ikke kan se ‘dybden’ af en musisk påvirkning – det vedkender jeg mig. Men altså dokumentaren forstærkede mig nu egentlig heller ikke i, at jeg ikke har denne musiske forståelse.

Nå, jeg følte bare lige en trang til at skrive om Bob Dylan – som jeg stadigvæk ikke forstå. Never have, never will….the answer is blowing in the wind.