1154 km og en rapsmark…

En total dødstur.

Det var hvad jeg havde i denne uge. Efter en uges selvvalgt ‘eksil’ i Berlin – havde jeg naturligvis glemt et møde i Vejle – hvorfor jeg var en tur / retur Berlin – Vejle på én dag. Helt præcist 1154 km.. Fuldstændigt vanvittigt, men jeg vågnede kl. 04.00, og var fuld af dårlig samvittighed over at have besluttet mig for at melde afbud til mødet om morgenen. Så jeg stod op og kørte !

Nå, mødet var vel overstået, og bilen vendte næsen mod A7 igen.

Når man sådan kører sådan en tur sker der én af to ting for mig: Enten vælter tankerne rundt i hovedet på mig eller også står det fuldstændig stille – altså fuldstændig ! Efterfølgende betragtning fra turen viser nok, at det sidste var tilfældet på denne tur.

Rapsmarker er fantastisk smukke.

Årstiden er til de gule rapsmarker, og på turen indså jeg hvor smuk en stor gul rapsmark er. Det slå mig også, at skønheden indtræffer når marken er mere end 200 meter lang, målt i forhold til motorvejen. På den måde når det at gå op for en hvor smuk den er. Og den skal ses på min. 75 meters afstand. På den afstand står marken som en helhed, altså et gult tæppe, og ikke bare ikke række ‘grimme’ gule planter.

Det var en lang tur, ok ?!