Frankfurter messe…

Så er det Frankfurt igen.

Intet nyt at melde fra vestfronten – alt er som det plejer. Det vil sige, forholdvis til at overskue. Mange af de store udstillere holder sig væk – de mener ikke det har nogen værdi at være på messen her. De bruger deres penge anderledes, nemlig på nettet ! Glædelig nyhed. Så mangler vi bare at resten af branchen vågner op. Og så skal der drives endnu mere e-handel. Lækkert.

Tager hjem imorgen, og har haft en del møder. Nye leverandører og nye produkter, dels til kon.dk men også til io. Fint modtagelse hos mange af leverandørene som io mand, og de kan godt ‘lugte’ at det vi laver kommer til at virke.

Til andet regi har jeg fundet et par geniale ting, der kan understøtte mig i min søgen efter passiv indtægt, men mere herom senere.

Hjem, som sagt, imorgen – 600 kilometer venter forude. Jeg skal hjem til ungerne, da Ann skal til Helsingør – Line har født tvillinger. To piger.