1 måned…

Så er det mere end 1 måned siden jeg har været i Berlin. Ægerligt, jeg har nemlig lovet mig selv at jeg skal derned minimum hver 4. uge. Så er jeg bagud. Desværre.

Ville gerne have været derned denne weekend med ungerne og Ann, men der skal arbejdes istedet. Imorgen skal jeg igen på en af de der dødsture til Helsingør, og hjem igen samme dag med et vognfuld af vores ejendom. Vi mangler lige det sidste, og specielt et sæt reoler til Ann. Så må jeg på landevejen igen. Eneste trøst er, at jeg forhåbentlig for lov at slappe af søndag, og at jeg kan nå en shawarma med Peter i KBH – inden turen går hjemad igen.

Berlin – jeg skal til Frankfurt næste uge på messe. Så det bliver heller ikke til 12161 Berlin i den uge, men så skal jeg også afsted. Ser lige tiden an, for jeg kan desværre allerede se at Ann også har travlt – mit liv går ikke engang i ring, det går lige ud – uden et hjørne.