Mærkeligt…

Jeg har det underligt for tiden.

Altså ikke sådan noget med sygdom eller andet djævelensskab – næ, bare underligt. Går rundt i sådan er ‘trance’ agtig tilstand – og kan ikke komme det nærmere. Kender du det med din krop og din hjerne er to forskellige steder ?

Projekt passiv indtægt: Det første, af forhåbentlig et par stykker i år, projekt i mit projekt så dagens lys idag. Havde besøg af en leverandør i kon.dk, og vi talte lidt business. Jeg har tænkt lidt over hvad vi talte om, og over hvilke mulighed er måske kan ligge i det for mig og mit projekt (passiv indtægt). En investering er krævet. Men til at overse. Så jeg tror det skal være den første prøveklud. Mere derom senere.

Tilbage til min tilstand. Jeg tænker meget på Berlin i øjeblikket, og har faktisk ikke været dernede siden 15. dec 06. Lang tid. Måske er det ‘vacumet’ der udløser min tilstand, måske jeg i virkeligheden bare er pisse træt – og burde gå i seng nu. På den rigtige side af kl. 00.00.