Jeg er her endnu…

Nå, så skal denne blog lige have en gang første hjælp.

Jeg er p.t. i Berlin, da jeg har planlagt en del i denne uge. Hernede. Køkken skal sættes op, gardiner bestilles etc.. Og så var Ann og jeg til LIVE25, altså George Michael’s koncert her i Berlin. KANON. Det var en god koncert, god blanding af nyt og gammelt. Det blev danset 🙂

Ann tog hjem tirsdag og jeg mødes med dem i 3000 på lørdag eller søndag. Jeg glæder mig, jeg savner dem alle 3.

Lejligheden begynder at tage sig godt – nu mangler, når køkkenet bliver sat op imorgen fredag, bare en masse detaljer. Billeder, lamper etc., men det meste er købt. Så skal lige have kontakt til ham viceværten, så kommer han på opgaven. ADSL skulle have været installeret igår, men det blev kun telefonlinien, de har glemt at bestille åbning på centralen, men det gør de så mandag. Hvor jeg selvfølgelig er taget hjem igen. Så er den klar til næste gang. Hvor jeg tager herned med Wilma, jeg har lovet hende den tur, så det får hun selvfølgelig. Den engel. Har også aftalt med Ann, at vi tager herned alle 4 på en juletur. Molly, Wilma skal se byen – på trods af deres alder. Mine engle.

Jeg er ved at blive gammel, overvejde at købe en ipod idag !

Min rytme er blevet lidt anderledes de sidste par dage hernede. Sover til kl. 10.00, og går i seng kl. 01.30 eller senere. Det er ligesom at være 22 år igen…! Øhhh, perfekt eller hvad ? Jeg ved det ikke.

Gardinmanden ville have EUR 2000 for gardiner, og det er underligt. Alt andet har indtil nu været billigere i Tyskland, alt. Men lige præcis gardiner, skal så koste det samme som derhjemme. Jeg tror det hænger sammen med, at jeg kom til at sige jeg var fra Danmark, og han kendte da alt til Danmark, og ikke mindst til gardinpriser i Danmark. Så det fik jeg at føle. Der findes heldigvis andre gardinfolk her i Berlin.

Jeg tager et skridt mere op ad bakken…