3 gode dage…

Har lige haft 3 gode dage i Berlin. Tog afsted onsdag midt på dagen, og smuttede til Berlin i bil da jeg havde en række aftaler.

Jeg må sige, at stedet begynder at ‘trække’ i mig. Forstået på den måde, at jeg føler mig tilpas og hjemme dernede, dejligt. Tyskerne, eller rettere berlinerne, er supersøde sådan generelt vurderet – og det virker som et godt ‘hood’ jeg har købt mig en lejlighed i. De fleste detaljer og også ved at være på plads, således fik jeg denne gang oprettet bankkonto (!), big deal i Tyskland. Tager mål til køkken og gardiner. Købt spisebord og stole – havde lovet mig selv ikke at købe noget i IKEA – det er for let – men indrømmet. Spisebordet og stolene er fra IKEA. Billgt, nemt og tilmed pænt. Men det er også det eneste fra IKEA !

Køkkenet bliver sat op i starten af november – hvor Ann og jeg er dernede alligevel til George Michael koncert. Jeg forsøger, at vi alle 4 tager derned på weekendtur i midten af oktober – det kunne være rart og hyggeligt.

Vennerne er også begyndt at melde sig på banen : Kasper og kone, Morten og Lene, Mogens og Linda etc., har alle lagt en føler ind. Dejligt at den bliver brugt.