Portugal 10 dage…

Vi har lige været i Portugal et smut. Lånte Rita’s hus dernede, og fik 10 rigtig varme dage. Jeg mener virkelig varmt – sådan cirka 40 grader hver dag. Det var næsten for meget. Jeg var lige begyndt at vænne mig til det danske regnvejr og efterår – så det var en brat opvågning.

Huset, som vi lånte for 3. gang, er ved at være slidt – men ligger stadigvæk meget godt. Ungerne nød swimmingpoolen, og lå i den det meste af tiden. Fantastisk så trætte børn bliver af, at lege i sådan en pool. Det lykkedes såmen, at få Wilma til at sove til middag sammen med Molly (!)

Et par hudløst ærlige iagttagelser fra denne ferie:

  • englænderer er klart det mest dumme og grimme mennesker i Europa – af alle de nationer jeg har stiftet bekendskab med.
  • Portugal er blevet et rigere land, eller også har de bare ‘snablen’ langt nede i EU’s kasser. Landet syner rigere end for 2 år siden.
  • Jeg kan ikke spise fisk med ben – sorry, det er hermed afgjort. Det sker aldrig mere.
  • Pigerne i Portugal er generelt smukke

Jeg ved ikke hvad jeg eller du kan bruge det til. Men dette var orderne.