501 km…

I den gode sag at indrette min nye lejlighed i Berlin, tog jeg denne weekend endnu en tur til Berlin. Kaspar og frue skal låne den i den kommende weekend, så jeg måtte – også derfor – lige derned igen. Var på besøg i Bauhaus, IKEA og en del andre butikker. Fik købt, men mangler stadigvæk en del. Men de kan bo der i weekenden.

Jeg blev iøvrigt mere overbevist om at det er det rigtige – både ud fra den betragtning at det er et dejligt sted – masser af tilbud for mig, familie og alle andre – og udfra et rent investeringsmæssigt syspunkt. Når man taler med berlinerne får man klart fornemmelsen af, at der er ‘gang i byen’ – og vigtigst af alt. De tror selv på det – nu ! Af alle tyske byer har Berlin siden 1986, været præget af, at ‘det går den forkerte vej’, men ikke mere. Dejligt.

Jeg mangler spisebord og køkken.