Så langt, så tæt på…

Så begynder vi at synge på sidste vers her på Sjælland. Vi er begyndt at pakke, og det går egentlig hurtigere end jeg havde regnet med. Vi er allerede godt igennem 40 flyttekasser, hvoraf de 20 er fyldt med børnelegetøj ? Vores børn mangler helt klart ingenting – hvad blev der er af to pinde og en PLAYMOBIL mand i skoven ? Fuck, det lyder gammeldags.

Jeg regner med at leje en lille bil med lad, for at få kontoret flyttet en dag i næste uge. Som iøvrigt allerede er besat. Men det skal lige klemmes ind.

Tager til Berlin på onsdag igen, denne gang er det sgu alvor – og jeg skal ned for at byde på en lejlighed der er 100 % istandsat. Det bliver spændende.

Min gode Ven Thomas er også ved at være klar til at ‘hugge’ til i Berlin, så vi bliver næsten naboer. Også kun næsten. Hyggeligt.

Jeg er nede i en bølgedal på arbejde, troede ellers lige jeg havde fundet formen – det hænger mig ud af halsen.