Selvtillid…

Sad den anden dag sammen med Peter og drak en kop kaffe.

En af vores venner er blevet direktør for et af de største, og mest omtalte virksomheder i Danmark. Total wired…vi er kommet i den alder hvor nogen af dem man kender, indtager sådanne stillinger.

Nå, vi sad og tænkte over hvordan livets veje er uransaglige – og jeg nævnte at vi er gået ned af forskellige veje, men at denne persons gøren og laden havde fået mig til at tænke over hvad jeg selv har (mis)brugt min tid på. Jeg mener, der er sgu da forskel på at være direktør for kon.dk og så dette selskab hvor han er blevet det. Det var Peter da såmen enig i, men bemærkede så, som den rigtige ven han er, følgende:

Peter:"Jo, men Michael. I virkeligheden er det dig der har rykket dig mest siden gymnasiet!"
Mig:"Hvordan det? Jeg er sgu da bare direktør i mit eget lille selskab!"
Peter:"Det er rigtigt, men efter studentereksamen lå det i kortene at XX skulle blive til noget, da han fik rigtige gode karakter og var dygtigt. Gennemsnit på 11,9"
Mig:"Ja"
Peter:"Du havde kun 6,8 i snit, så du er i virkeligheden kommet længst!" PAUSE "Det var der ingen der regnede med".

Tak! Det var lige hvad der manglede 🙂 Jeg er på toppen igen.