Argh…

For s…. det ruller bare tungt i øjeblikket. Selvom Molly har fået dræn, er hun ikke helt på toppen. Stadigvæk forkølet, og totalt pjevset. Ikke lige noget der påvirker humøret i den rigtige retning. Oveni er Ann taget til Jylland et par dage, for at besøge kunder, så jeg er alene på skansen. Ikke fedt må jeg indrømme. Mine børn er selvfølgelig dejlige, og jeg elsker dem over alt på jorden, men mit bæger er fyldt – og jeg har brug for et break.

Heldigvis er der forståelse for det, og jeg smutter et par dage i nærmeste fremtid et eller andet sted hen. Det bliver dejligt.

Flytningen kommer tættere og tættere på, og vi skal til at planlægge hvordan det skal forløbe. Vi glæder os meget til at flytte i hus, og egentlig også (for mit vedkommende) til at prøve at bo et nyt sted. Omend det er langt væk fra nordsjælland hvor vi har boet de sidste 10-12 år. Vi prøver…