12 tegninger der ændrede Danmark…

Vi er ikke midt i orkanens øje, og det er tid til lidt eftertanke omkring situationen med de 12 tegninger, og eftervirksningerne af dem.

Jeg tror desværre kløften herhjemme er blevet breddere og dybere, imellem ‘dem og os’ ! Grimt at skulle skrive det, men det er en naturlig konsekvens af det skete. Den almindelige dansker har vel opfattet det sådan, at det kræfter der har forsøgt at puste til ilden, og samtidig nyder godt af de hjemlige forhold, ikke rigtig har noget at gøre her. Rigtig eller forkert, aner det ikke !

Tegningerne er så taget som gidsel ude i den store verden, i en række lokale og regionale magtkampe som naturligvis ikke har gjort det nemmere at komme overens med situationen. Hverken for avisen eller landet. Globalisering for fuld udblæsning.  Ligesom der indenrigspolitisk nu kommer et efterspil som oppositionen mener de skal drage fordel af. Jeg tror de fejlbedømmer den kløft der er opstået. Nogen vil gerne bygge bro, andre ikke. De fleste af oppositiones egen vil nok ikke, så derfor bliver det en svær opgave, men spændende at følge.