Hader at være syg…

Så er vi her igen. Sygdom i det lille hjem.

Ann og jeg har ligger søndag og mandag, pigerne er gået forbi – indtil nu – og det har været hårdt. Vi var, specielt igår, total smadret og kræfterne var bare ikke til noget som helst. Og så er det jo i den situation man skal være glad for at have noget ‘familie’ der giver en hjælpende hånd og tager pigerne en enkelt dag. NOT.

Ann’s familie er totalt skuffende – Ann’s Far og Mor havde ellers fra morgenstunden sagt at de hver især kunne tage Wilma og Molly – så vi kunne sove og få det bedre. Lige indtil det skulle ske. Først en opringning fra Ann’s Mor der hellere ville til julemarked i byen, og ikke ønskede at blive syg (!). Hvor dum er hun? Hun skulle jo netop have Molly så hun ikke blev syg, og vi kunne komme ovenpå. Så en opringning fra Ann’s Far der lige havde spillet en runde golf og var meget træt (!), så han meldte også afbud. Skuffende.

Vi måtte ty til nogle af vores venner der tog Wilma, og vi måtte så selv tage Molly.

Idag kørte vi Molly i dagplejen kl. 07.00, aldrig sket før, og Wilma i børnehave kl. 08.00, heller aldrig sket før. Og så sov vi – hele dagen idag. Tog nogle piller, og sov. Sov.

Her til aften er vi næste OK igen, men ikke helt. Ann bliver hjemme igen imorgen, men jeg nød til at tage på arbejde.

Men altså et godt råd hvis du overvejer at få børn; Lav en aftale med dine forældre og svigerforældre, gerne en hensigtserklæring, om pasning og samværd med deres børnebørn. De har nemlig mange gode intentioner, men det kan forekommer at de ikke bliver ført ud i livet.

Tak for hjælpen Lillian og Erik. NOT.