Min fremtid er i luften…

Kender du det – du satser så meget på én idé at man føler det er lidt farligt.

Man bygger hele sin fremtidige verden op omkring én ting, og alt andet kan være ligegyldigt. Sådan har jeg det med aftale indskud.dk ! Farligt og risikofyldt – absolut. Nødvendigt, mere end jeg selv aner.

Jeg er stolt af at være i luften med min fremtid.

Nu kommer det sværeste og længeste stykke arbejde, nemlig at gøre det til en sucess.

Dybest set har jeg ingen planer på det punkt, og det er selvfølgelig et problem, men jeg prøver noget andet end det jeg plejer – nemlig at gøre noget, og bruge nogle penge på det. Det er ikke det jeg plejer, men det SKAL lykkes. Jeg ser ikke en fremtid foran mig uden denne forretning, ok der er lige et andet projekt som er ved at være på trapperne, som også bliver rigtig godt. De to i fællesskab er fremtiden.