Danske film…

Jeg er ved at være lidt træt af danske film – tror jeg tager en pause. Den sidste jeg lige skal se er Adams Æbler, netop købt på DVD.

En træthedsfornemmelse er ved at indefinde sig. Træt af at se de sammen 15 skuespillere i forskellige roller, i forskellige film. Vi ved godt hvordan Mads Mikkelsen ser ud, og hvordan han spiller en rolle. Den anden aften så jeg ARVEN på TV-2. Oprigtigtalt: Det var en skuffelse, og jeg faldt også i søvn til BÆNKEN. Typisk dansk, middelmådigt drama – hvor skuespillerne er instrueret i traditionel dansk social-realistisk stil. Masse af råb, og ud af kroppen med det hele. Og vi elsker alle hinanden alligevel. Specielt ARVEN var slem. Kunne slet ikke fange den, røvsyg. Ingen store valg der overraskede…men selvfølgelig en række valg at træffe for filmens hovedperson. Kedelig. Eneste lyspunkt var den svenske skuespiller der spillede hovedpersonens køreste/kone.

Nå, en mere og jeg springer lidt fra og venter…