Kildevand…

På kontoret har vi selvfølgelig et køleskab med kildevand, altså rigtig kildevand.

Efter lidt research på nettet har jeg fundet ud af følgende: Der er forskel på kildevand og mineralvand. Nok ikke den store overraskelse. Kildevand er den uberørte vand, direkte fra kilden og i flasken. Mineralvand den muligvis behandlede vand i flasken. Ikke så meget fis i det.

PPM tallet er tilgengæld vigtig, og dette er helt nyt for mig.

PPM taller er et udtryk for hvor godt vandet er til at lede affaldsstofferne i din krop væk – netop en af vandets funktioner i vores krop. Er værdien over 133 er vandet en belastning for vores krop, og hjælper ikke affaldsstofferne væk. Tværtimod bliver der ophobet flere affaldsstoffer i kroppen. Langt de fleste kildevand har tal højere, nogle meget højere, end 133. Under 87 anses vandet for at være godt. Interessant ikk ?

Kildevæld: 127; Denice: 122; Ty Nant: 205; Saint Amand: 886; Evian: 389; Anna & Claras: 77; Aqau (Harboe): 563; Aqua´dor: 117; Aquana: 20; SPA: 33; Postevand fra hanen: 451.

Vand er altså ikke vand.