Status…

Så er vi kommet på den anden side af sommerferien, og det hele er begyndt at rulle som det plejer. Jeg kan mærke på Ann, at hun glæder sig til vi får en plads til Molly – så hun kan komme tilbage på arbejde og gøre en forskel.

Jeg er lidt hængt op på arbejde, primært pga. salgstankerne, og så er kunderne kommet tilbage i butikken. Jeg forventer at have en afklaring på det hele i løbet af et par måneder. Derefter står den på FERIE. Hold kæft jeg skal slappe af – og bruge tiden på at komme videre med mine to nye projekter. Nok om arbejde…

Jeg har været lidt fraværende her på det sidste derhjemme, jeg syntes sgu helt ærlig det går for meget op i bleér og børn. Og så er jeg ikke engang den der er mest hængt op. Jeg føler der sker for lidt i vores (mit) liv. Jeg erkender det kan virke mærkeligt, men jeg tror dybest set det er et udtryk for at jeg er kørt fast. Jeg kan ikke engang ‘oppe’ mig til at komme videre med de nye ting…sådan for alvor. Jeg trænger til afveksling. Masser af det.