DELL sucks…

Jeg har købt en del computere fra DELL gennem tiden, men lige nu venter jeg på min sidste levering. Så tager jeg en laaaannnng pause fra dem. Historien er som følger:

Den 7/8-2005 bestiller jeg en 21" bredskærm til min pc’er på arbejde. 5-7 dages levering står der på webshoppen hos www.dell.dk. Fint, intet problem.
Den 16/8-2005 ringer jeg lige for at finde ud af om den er på vej – jeg mener 5-7 dages levering. Beskeden var såmen fin nok – den er sat til levering den 22/8-2005. OK, lidt over tid men OK. Lægger røret på i god tro på DELL.
Den 29/8-2005 ringer jeg igen, stadigvæk ingen skærm, og får ud besked på at de ikke har flere af den type skærm tilbage i hele Europa, og derfor kunne de ikke fortælle hvornår den ankom. HVAD ? Medarbejderen checker med indkøbsafdelingen, og beskeden er at der ikke er nogen besked. Og ingen leveringsdato !
Den 30/8-2005, efter jeg har bedt medarbejderen checke en extra gang, får jeg samme besked. De aner ikke hvornår den kan blive leveret.

Den 31/8-2005 kommer det nye DELL katalog ind af døren, skærmen er stadigvæk i kataloget. Godt nok 1000 kroner dyere end jeg købte den til. Gad vide om de bliver leveret, de tjener trods alt 1000 kr. mere på den skærm !?

Jeg er pisse skuffet, og pausen med DELL er startet. E-handel når det er mest underligt og utroværdigt.