Tilbage på arbejde…

Så er min ferie ved at være slut – starter mandag fuld tid igen. Gider som sædvanlig ikke, men jeg skal. Opgaven er simpel og lige til – kon.dk skal afsluttes.

Processen startede allerede før ferie, og jeg håber at kunne afslutte det inden september – lad os nu se. Svært, men muligt. Juli måned ser ikke ud til at være det store rent omsætningsmæssigt, men det finder jeg ud af mandag.

Kommer til at bruge meget tid på mine to nye projekter. Jeg er efterhånden rimelig sikker på at det skal lykkes, men mht. www.aftaleindskud.dk bliver det lidt af en opgaven at få bankerne med. Jeg har lidt svært ved at hive mig selv op, til at kontakte dem, men jeg SKAL sgu. Det er mit fremtidige levebrød – og idéen holder 100 %. Det skal bankerne lærer at forstå, kunderne burde også stå imkø for at bruge servicen.

Ann har fødselsdag imorgen, hun bliver sgu 35 år, totalt vildt. Har kendt hende siden hun var 23 år. Så det er jo dejligt. 12 år og 2 børn.